در دانشگاه فرهنگیان استان برگزار شد:
بررسی کیفیت طبخ غذا
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان استان مرکزی، در راستای ارتقای کیفیت طبخ و توزیع وعدههای غذایی دانشجویان با حضور مجتبی حیدری سرپرست دانشگاه فرهنگیان استان و سرآشپزهای پردیس های استان کیفیت طبخ غذا مورد بررسی قرار گرفت.
مجتبی حیدری سرپرست دانشگاه فرهنگیان استان گفت: مسئولان دانشگاه توجه ویژهای به کیفیت غذای دانشجویان و رعایت بهداشت دارند و در جهت ارتقاء سطح خدمات دهی به دانشجویان و همچنین بازسازی و بهسازی محیط سلف سرویس، نوسازی و تجهیز وسایل آشپزی و خرید وسایل مورد نیاز جهت خدماتدهی مطلوب تر در سلف سرویس تلاش های بسیار خوبی صورت گرفته است.
در ادامه جلسه در خصوص کیفیت طبخ غذا بحث و تبادل نظر صورت گرفت و مسائل و دغدغه های دانشجویان در این خصوص به اطلاع سرآشپزها رسانده شد.
در پایان رئیس دانشگاه فرهنگیان استان با تاکید بر این نکته که نسبت به بهبود وضعیت غذا از هیچ کوششی دریغ نمی کنیم، عذر ۳ نفر از آشپزهای موجود را خواست و مقرر گردید افراد جدید جایگزین گردند.