به همت حوزۀ دانشجویی پردیس زینب کبری (س) اراک برگزار شد
کارگاه تغذیه سالم با محوریت ماه مبارک رمضان
به گزارش روابط عمومی دانشگاه فرهنگیان استان مرکزی ،به مناسبت هفته سلامت و در آستانه ماه مبارک رمضان، کارگاهی تحت عنوان "تغذیه سالم" با محوریت ماه مبارک رمضان ،سه شنبه 1398/02/10 از ساعت 10:00تا 11:300 در سالن جلسات پردیس زینب کبری (س) با حضور کارکنان و تعدادی از دانشجویان برگزارشد.
در این کارگاه کارشناس تغذیه اعزامی از مرکز بهداشت استان مرکزی ابتدا ارزش غذایی گروهای چهارگانه مواد غذایی را با توجه به هرم تغذیه، ضرورت مصرف و نیاز بدن به هر کدام از این گروه های غذایی را شرح داد و بعد از بیان مضرات چربی ها و قندها در صورت مصرف بیش از مقدار مورد نیاز بدن، به مبحث تغذیه و روزه داری در ماه مبارک رمضان پرداخت.
و در این خصوص موضوعات زیر تشریح شد:
سوخت و ساز بدن در روزه داری،
نکات تغذیه ای به هنگام افطار و سحر،
برخی مشکلات رایج در روزه داری،
عادات غذایی غلط هنگام افطار و سحر،
و تفاوت تغذیه در ماه مبارک رمضان با سایر ماه های سال.
در پایان هفت نوع بورشور در تکمیل مباحث مطرح شده بین شرکت کنندگان توزیع شد.